نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید

  • نویسنده : پرديس صناعي
  • تاریخ ارسال : ۱۲ مرداد ۹۶
  • دسته بندی :
نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید

نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید

این روند در دنیای پیام ها اجازه می دهد که وقتی پیام را خواندید، دوستانتان متوجه شوند. این می تواند مفید باشد اما بعضی وقت ها اگر پیام را بخوانید و نخواهید بلافاصله به آن جواب دهید، آزار دهنده است.

 

 

نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید

 

در تلفن اندروید خود، Hangouts را باز کنید. در آنجا بر روی دکمه ی منو در گوشه ی بالا سمت راست ،کلیک کنید. سپس بر روی Settings کلیک کنید.

 

 

در بخش Account ،حساب کاربری را که می خواهید، انتخاب کنید.

 

 

این جا جایی است که همه چیز کمی عجیب می شود. شما می خواهید گزینه ی Share your status را انتخاب کنید.

 

 

در این منو دو گزینه وجود دارد: Last seen و Device. شما قصد دارید که حالت قبلی را غیر فعال کنید، چرا که با این کار به افراد اجازه نمی دهید که آخرین زمان آنلاین بودن شما را ببینند، و همچنین نوتیفکشن Seen در اندروید هم غیرفعال می شود. به همین علت این تنظیمات ساده و سر راست نیستند.

 

 

همین! این تنظیمات با کامپیوتر هم هماهنگ می شود، بنابراین نیاز نیست هیچ کار دیگری انجام دهید.

نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید نحوه غیرفعال کردن نوتیفکشن Seen در اندروید

لینک کوتاه شده مطلب: http://neopc.ir/?p=8305
logo-samandehi