عنوان مقاله : نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر

نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر

نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر

برنامه های تلفن همراه توییتر به راحتی Location را به اشتراک می گذارند حتی اگر مایل به این کار نباشیم. در اینجا نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر را می بینیم:

نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر

نحوه خاموش کردن دسترسی Location بر روی برنامه موبایل توییتر

 

در حال حاضر اینجا صفحه جدید توییتر است، من توییت جدیدی را تشکیل می دهم و توییتر مکان و Location من را ضمیمه کرده است: “فیانگ ایرلند” (Fingal, Ireland)

 

 

دلیل اینکه Location من در حال حاضر متصل است این است که در گذشته من موقعیت مکانی خود را در توییتر به اشتراک گذاشتم و از آن زمان برای هر توییت استفاده شده است. در حالی که توییتر به طور پیش فرض مکان شما را به اشتراک نمی گذارد، اگر شما آن را یک بار به اشتراک بگذارید، به طور پیش فرض اشتراک گذاری می کند تا زمانی که دوباره آن را خاموش کنید.

 

اگر location شما روشن است، برای غیر فعال کردن آن بر روی نماد آبی کلیک کنید و سپس Remove را بزنید.

 

 

 

این آیکون به رنگ سفید تغییر می کند، و شما می توانید ببینید که location شما دیگر به توییتر متصل نیست. تا زمانی که مجددا به اشتباه آن را روشن نکنید، به همین ترتیب باقی خواهد ماند.

 

گرافیست آشنا به وب ، دانشجوی رشته ی گرافیک در مقطع کارشناسی ارشد، علاقه مند به تولید محتوا ، مسلط به زبان انگلیسی

پیوستن

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *